Solar Magazine - Persoonlijk | Nieuw personeel voor 365zon, Solarge en Sunzest Solar
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Persoonlijk | Nieuw personeel voor 365zon, Solarge en Sunzest Solar
© Farang | Dreamstime.com

Persoonlijk | Nieuw personeel voor 365zon, Solarge en Sunzest Solar

In de rubriek Persoonlijk! bericht de redactie over personeelswisselingen in de (zonne-)energiesector. Ditmaal onder meer aandacht voor 365zon, Solarge en Sunzest Solar.

365zon | Levi van de Ven heeft Zelfstroom verruild voor 365zon. Van de Ven was de afgelopen 3 jaar bij Zelfstroom actief als chief operational officer en is bij 365zon aangesteld als managing director. Het installatiebedrijf is in heel Nederland actief en kreeg eerder dit jaar met Soltech Energy een nieuwe Zweedse aandeelhouder.

Solarge | Jörgen Derksen is door de Nederlandse fabrikant van lichtgewicht zonnepanelen Solarge aangesteld als key accountmanager. Derksen was eerder werkzaam als accountmanager bij projectontwikkelaar KiesZon en groothandel Navetto.

Sunzest Solar | Marcello Passaro – in het verleden onder meer werkzaam bij Energyra, Solora, KIWA en Eneco – is zijn eigen bedrijf begonnen: Sunzest Solar. Het bedrijf legt zich toe op het verstrekken van advies aan investeerders, epc-contractors en banken bij de aanschaf van ‘ethische, betaalbare en duurzame zonnepanelen’.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Elektricien

32-40 uur - Provincie Utrecht
Dijkman Zonne-energie zoekt:

Elektromonteur zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Heino
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!